Stirile orei

 

Procedura de intrare in legalitate lucrari de termoizolare exterioara blocuri

In urma deciziei Primariei municipiului Galati si a Consiliului Local de a realiza intrarea in legalitate si uniformizarea fatadelor blocurilor

vezi tot articolul...
 


Contact

Arhitect Galati

Proiectare constructii:
0745 134 795
0765 492 431

Documentatii cadastrale:
0744  268 553

E-mail address:
ideal_design_team@yahoo.com
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday17
mod_vvisit_counterYesterday28
mod_vvisit_counterThis week174
mod_vvisit_counterLast week275
mod_vvisit_counterThis month914
mod_vvisit_counterLast month1491
mod_vvisit_counterAll days234233

We have: 2 guests online
Your IP: 3.215.177.171
 , 
Today: Sep 23, 2021
Proiectam impreuna viitorul! Alte servicii

1. Proiecte pentru instalatii

  • electrice

  • sanitare

  • termice

  • sistematizare pe verticala.

2. Studii geotehnice (colaborare)

Studiul geotehnic reprezintă prima etapă din procesul de construcție sau de consolidare al unui obiectiv. În acesta sunt cuprinse informații despre consistența și structura solului, nivelul pânzei de apă freatică și recomandări pentru proiectul tehnic.Probele culese din sol, în urma forajelor, sunt duse la laborator pentru a fi analizate. Pe baza acestor rezultate și a observațiilor din teren, este conceput referatul geotehnic, care alături de fișele de sondaj reprezintă documentația ce este predată clientului.

3. Expertize tehnice pentru constructii civile si industriale (cerinta de rezistenta si stabilitate - A1,A2,A3)

4. Obtinere avize

Exista doua categorii de avize si acorduri: unele se obtin de la furnizorii de utilitati (apa, canal, energie electrica, gaze, telefonie, salubritate), iar altele de la diverse autoritati, privitor la probleme de: mediu, aparare civila, sanatate publica, aparare contra incendiilor, monumente istorice si zone protejate, circulatie (comisii la primarie si politie) si altele. Nu se cer toate aceste avize pentru fiecare cladire, ci doar cele relevante in fiecare caz.

Durata de obtinere a avizelor variaza de la un caz la altul, in general durata medie de obtinere a tuturor avizelor este de 25-30 de zile.

5. Certificate energetice (colaborare)

Certificatul Energetic (Certificatul de Performanta Energetica) este un document tehnic cu caracter informativ, care atesta performanta energetica a cladirii prin compararea acesteia cu cladirea de referinta stabilita prin metodologie,  precum si incadrarea cladirii intr-o clasa de performanta energetica. (definitia din Metodologia MC-001/2006).Certificatul energetic este o cerinta a Uniunii Europene ce trebuia pusa in practica din 2007, de la aderare. Incepand cu acest an,  certificatul a devenit obligatoriu la recepta finala, vanzarea sau inchirierea unui imobil in Romania.

6. Dispozitii de santier

Prin dispoziţie de şantier dată de proiectantul lucrărilor şi cu acordul scris al beneficiarului se pot admite modificări locale ale soluţiilor tehnice din proiectele autorizate, fără emiterea unei noi A.C., numai dacă prin aceasta nu se modifică condiţiile de amplasament, alcătuirea structurală de ansamblu ori aspectul construcţiei sau dacă nu sunt periclitate rezistenţa şi stabilitatea clădirilor învecinate. Responsabilitatea privind corectitudinea tehnică a soluţiei modificatoare aparţine proiectantului, iar beneficiarului are obligaţia de a depune în copie la emitentul A.C. dispoziţiile de şantier cu rol de martor.

7. Modificari de tema proiectare

Prin modificare de temă, se înţelege orice schimbare iniţiată de către investitor/proprietar care vizează, după caz, funcţiunile şi/sau capacităţile funcţionale caracteristice,
indicatorii tehnico-economici aprobaţi, soluţiile spaţiale şi/sau de amplasament ori alte asemenea cerinţe specifice investiţiei, cu efecte asupra documentaţiei tehnice – D.T. care a fundamentat emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare.

8. Management de proiect

Prin management de proiect in constructii, Ideal Desing Team intelege viziune si creativitate, dar si experienta, cunostinte teoretice si practice,  pentru atingerea tuturor obiectivelor proiectului.
Performanta noastra in managementul proiectelor de constructii se datoreaza imbinarii acestor valori.
Pregatirea multidisciplinara a echipei cat si a colaboratorilor nostrii ne permite abordarea proiectelor in toate fazele de dezvoltare: initiere, planificare, executie si incheiere.


 

 

 

Linkuri parteneri: Tencuiala mecanizata |