Stirile orei

 

Procedura de intrare in legalitate lucrari de termoizolare exterioara blocuri

In urma deciziei Primariei municipiului Galati si a Consiliului Local de a realiza intrarea in legalitate si uniformizarea fatadelor blocurilor

vezi tot articolul...
 


Contact

Arhitect Galati

Proiectare constructii:
0745 134 795
0765 492 431

Documentatii cadastrale:
0744  268 553

E-mail address:
ideal_design_team@yahoo.com
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday28
mod_vvisit_counterYesterday45
mod_vvisit_counterThis week239
mod_vvisit_counterLast week346
mod_vvisit_counterThis month907
mod_vvisit_counterLast month1351
mod_vvisit_counterAll days229715

We have: 2 guests online
Your IP: 44.192.253.106
 , 
Today: Jun 18, 2021
Proiectam impreuna viitorul!
Poza front
S.C. Ideal Design Team S.R.L cu sediul in Galati ofera servicii complete de proiectare in domeniul constructiilor civile si industriale, oferind solutii tehnice la cel mai inalt standard de calitate, tinand cont totodata de limitarile fiecarui proiect in parte.
Credem ca orice constructie trebuie sa fie personala si individualizata fiecarui cadru ordonator, precum si fiecarui om in parte.
Cunoastem de asemenea foarte bine problemele multiple pe care le poate intampina un beneficiar aflat in fata dorintei de a-si realiza proiectul viselor sale. De aceea suntem pregatiti sa consiliem abordarea fiecarui proiect inca dinaintea fazei de realizare a conceptului arhitectural, atat pentru o mai buna intelegere a pasilor necesari dezvoltarii proiectului ,cat mai ales pentru facilitarea acestuia in integrarea tuturor dorintelor individuale si a exigentelor ascunse ,necunoscute sau neabordate de viitorul proprietar.
Incercam de asemenea, pe cat posibil avand in vedere constrangerile de toate formele, sa cream fiecare proiect in parte de o maniera cat mai durabila si, daca se doreste, cu un cat mai ridicat nivel de autosuficienta, dorind sa micsoram cat mai mult nevoia de intretinere si costurile suplimentare de exploatare ulterioara a imobilului.
Speram sa aveti o vizionare placuta si astfel sa va convingem ca meritam increderea dumneavoastra pentru ca impreuna sa avem o eventuala colaborare cat mai placuta!!!
NOU - Acum si pe Facebook - Pentru a vizualiza mai multe proiecte realizate de firma noastre cautati: "Proiectare constructii civile si industriale Galati" sau "Arhitect Galati" .
 

Linkuri parteneri: Tencuiala mecanizata |